Dom > Rešenja > Sadržaj

Aplikacija obrnutog inženjeringa u proizvodnji kalup

Source:

Radim obrnuti dizajn je možda veći izazov od vrha ka dnu dizajn. Pred dizajna proizvoda, te mora pokušaj shvatiti ideju dizajn originalnog modela, na osnovu možda će biti potrebno da popravite ili da prevaziđe nedostatke u originalni model. Na neki način, obrnuti dizajn je takođe redizajn proces. Pre pokretanja dizajn u obrnutom, treba da izvrši pomne analize delova, koji uglavnom razmotrite sledeće tačke:

(1) da biste utvrdili ukupnu misao o dizajnu, izvrši sistematska analiza modela radnog komada. Model se uglavnom biti podeljeni u nekoliko karakteristika u oblast zaključio je ukupni mislio dizajna, i naći poteškoća, postići znam prilično dobro u osnovi.

(2) određuju zakrivljenu površinski tip osnovnu strukturu u obliku model, koja je vezana za izbor odgovarajuće dizajn softvera i posvećenosti softverski moduli. Za površine slobodnog oblika, kao što su automobil, motor #39; s spoljne i unutrašnje dekoracije, itd., pokrivanje delove obično treba da usvoji zgodno korekcije krivine i površinskom modulu; Za osnovne analize zakrivljenu površinske segmente kao što su avion, cilindrični, kupasti površinu nije potrebno jer prema njihovim merenje podataka možete ocigledno znate da je avion ili cilindričnog površina.

U stvari, neke kolone, ispupčena platforma karakteriše nakon što je utvrđeno da je kontura, cela merenje model entitet je kombinovan sa skeniranje podataka generisana. Trebalo bi da odaberete neki skeniranje tačaka ili linija, čiji kvalitet su bolje.


Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail adresa:overseas@cmm-nano.com

Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.