Dom > Rešenja > Sadržaj

Koordinirajte merna mašina u CNC obrada

Source:

Sa razvojem prerađivačke industrije, CNC mašina ima bio u širokoj upotrebi. Obrada kompanije sve imaju sopstvene CNC mašina ili numeričku kontrolu obrade centar. Aplikacija za CNC mašinu da poveća kapacitet prerade preduzeća, što može učiniti proizvodna industrija proizvodi mehaničke proizvode vrhunskog kvaliteta, istovremeno možete da smanjite vreme proizvodnje, unapređivanje ekonomske prednosti preduzeća.

percision measuring machine

Tri koordinata merna mašina je vrsta merna oprema u kombinaciji optički, mehanika, elektronske i tehnika kontrole računar sa visokom preciznošću, visoka efikasnost. CMM možete izdati efektivne merenje prvi članak inspekcije i procesa proizvodnje složen oblik i preciznost delova. Stoga on može da obezbedi najdelotvorniji i precizne podatke za inventar alata i korekciju rezanje alat poziciju odštete i program za obradu.

Proizvodna preduzeća imaju sopstvene preciznost CNC obrada opreme u pravu ispasti proizvode vrhunskog kvaliteta. Visok kvalitet proizvoda i u osnovi su realizovane kroz proizvodni proces, a ne oslanjajući se na zadnju inspekciju. Kvalitet meta modernom proizvodnjom industrije je što se tiče mogućih keep segmenata proizvodnje u skladu sa zahtevima za dizajn. Međutim, da bi se održao doslednost u procesu proizvodnje i dizajna, mora kontrolisati procesa proizvodnje. Proizvodni proces kontrole je najefikasniji metod za precizno merenje veličine, nakon što se informacije o veličini, analizom na povratne informacije mogu kontrast proizvodnog procesa, poboljšanje obrade tehnologije ili proizvodnih procesa, kako bi se kontinuirano poboljšanje kvaliteta proizvoda.

five axis auto probe head PH20

Tri koordinate je jedan od najefikasnije metode za precizno merenje i evaluacija veličine, a možete umesto razne alatke za merenje. Na taj način znatno smanjenje alate potrebne da dovrši testiranje složenih proizvoda i troškovima nabavke, koje zauzvrat ima znatno smanji testiranja vreme.

CNC mašinska obrada opreme mogu da radim bez CMM u proizvodnji mehaničke proizvode. Primjenu tri koordinate možete da pružaju pouzdane podatke za razvoj i proizvodnju CNC proizvoda, kako bi se osiguralo Visoka kvaliteta proizvoda, i da igraju važnu ulogu za poboljšanje ekonomskih prednosti enterprise.


Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail:overseas@cmm-nano.com

Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.