Dom > Rešenja > Sadržaj

5-icu REVO multi-senzor merni sistem

Source:

REVO-2 je novi proizvod za nadogradnju koji je revolucionarna multi-senzor za merenje pet osi merna mašina je koordinate. REVO-2 i novi kontroler CMM UCC S5 su u izvuku pouke iz uspešan REVO multi-senzor sistem, koji ima jače napajanje i sposobnost komunikacije i može da se koristi zajedno sa RVP slika sondi i drugim najnovijim REVO senzorima.

 advanced trigger scanning probe five-axis fast scanning probe

REVO-2 je usvojen sa Optimizacija hard sferna vazduha imajući tehnologiju u svoje dve Rotori ose, koja može da obezbedi rigidna merne platforme. Dve ose je podstaknut najnapredniji brushless motor, rezolucija enkoder je promenio iz originala 0.08 sekundi 0.003 seconds. Kada se doda 100 mm dugu iglu, pozicioniranje rezoluciju možete do 0,001, što je skoro 40 puta nego na generaciju tehnologije.

Renishaw izložio novu sliku glave (RVP), koja se može koristiti zajedno sa REVO. RVP dodaje funkcije kao što je okidač, brz kontakt za skeniranje i izroni grubost merenja na osnovu otkrivanja-kontakt da biste poboljšali funkcije REVO multi-senzor.


Molim vas obavestite me ako ima li pitanja ili savet

E-mail: overseas@cmm-nano.com


Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.