Dom > Rešenja > Sadržaj

Како Калибришите ЦММ глава сонде

Source:

Координира мерне машине (ЦММ) се користи све више и шире у машинерији, аутомобилске, авио, буђи и другим индустријама, а објекат треба да се детектује постаје све сложенија, што захтева особље тестирања може маст флексибилна примена у мерење процеса. ЦММ глава сонде је важан део, он игра веома важну улогу, а могу да обезбеде стабилну основу за мерење прецизност. Пре употребе ЦММ, прво мора да се калибрацију главе сонде да се утврди тачна.

Можемо користити следеће кораке за калибрацију сонде главу . Прво да потврди правац уградње сонде пером да ли у складу са правцем ЦММ осе, после извадите сонду перо, потребно је да се калибрише. То треба да обезбеди перо бити фиксне и поуздан. А глава сонде и игле морати да се осмисле помоћу специјалних алата како би се осигурало рубин лопта бити чиста и без оштећења. Инсталација екстензије бара мора бити у складу са носивости од мерне главе.

Да би сонда перо, проширени бар оловка и сонде исправно подешен, користећи положај мерне главе је у праву. Стандард пречник мора бити реална вредност у сертификату за калибрацију. Брзина калибрације сонде главе мора бити у складу са брзином мерења. Када калибрацију јединственог сонду, треба обратити пажњу на одступања између пречника стилус и сфери.


Молимо Вас да нас обавестите ако имате било каква питања или савете

Е-маил: оверсеас@цмм-нано.цом


Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.