Dom > Rešenja > Sadržaj

Izrada instalacije NANO CMM

Source:

Nakonaparatdostavljena korisniku, molim te radi ozbiljne amp; neophodne provere i radi pripreme za instalaciju, kao što su na lokaciji za instalaciju, transportne prolaz i alatku za dostavu.

1. paket potvrdu

Proverite i broj kutije za pakiranje, serijski broj i izgled statusa. Kad manjka ili je nešto razbijeno, molimo vas da kontaktirate Ministarstvo Srodne isporuka na vreme da pojasni istinu i kontaktirajte nas.

2. rastaviti u kartonskoj kutiji

U kartonskoj kutiji trebalo otvoriti nam tehničara i korisnik zajedno. Segmenata u okviru treba da bude zaštićena od biti slomljen. Nakon otvorene kartonskoj kutiji, proverite teret režim "," Količina "i" izolovani komade prema listi pakovanja.

3. poиisti priboru

Kako bi se zaštitili CMM i delovi od oštećenja ili koroziju tokom transporta, CMM komponente su upakovane odvojeno pre nego što su se isporučuju sa naproizvođač. Molim te da иistiљ pre ovoga instalacije.

4. vlast i pumpi za vazduh

Potrebna je AC 220V stabilnog napona. Korisnik treba da pripremi ekskluzivni zemlju kabl. Protok i pritisak vazduha pumpa treba da upozna propise. Vazduh mora biti filtrirane pre unosa CMM. Komprimovani vazduh da CMM mora biti suva, a temperatura vazduha mora biti blizu merenje sobne temperature da garantuje da vazduh koji nose, cilindar delove normalno raditi kako bi se osiguralo preciznost i stabilnost u CMM.


Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail adresa:overseas@cmm-nano.com

Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.