Dom > Rešenja > Sadržaj

Merenje greške od CMM (II)

Source:

1. za zaštitu životne sredine Temperature

Dužina merenje greška E i detekciju greške R je grešku u uslovima predviđeno je pre isporuke, koji takođe poznat i kao Osnovna greška. Prvi korak od ekoloških uslova je sobne temperature. Temperatura opšte okoline potrebno je od 20 ° C ± 2 ° C. ekološke temperatura zahteva ne samo CMM sebe nego i dela koja će biti testirana biti stabilna. Zbog metalnih materijala utiče temperatura će proizvoditi toplote dna hladnog skupi, pa pod različitim temperaturama, Dužina nije isto.

2.Environmental vlage

Vlažnost treba da bude kontrolisan u roku od 35 ~ 65% najčešće, vlažnost utiču ne samo na merenje grešku, ali takođe će ozbiljno štete za delove električne aparate CMM, itd. Instalirajte za te u sobi za CMM, i Spoji ga sa okruženju zbog vlage. Ako i vlaga je premala, što je manje od 35%, to je potreba da se poveća i vlaga je neznatno veći od 35%.

3. pritisak

U koja koristi uslovima koordinata aparat, pritisak mora dostići određenu vrednost. Jer su svi vazduh kursu CMM gasa pravac, nizak pritisak će ozbiljno uticati na merenje grešku. Neki korisnici razumevanje ovo nije dovoljno, na opšte kompresor stanice vazduh dovod vazduha koji ste dobili od fabrike, koja vodi ka vazduh je izuzetno stabilan.

4.Elektromagnetske

Električna oprema elektromagnetnih uticaja od koordinatom mernih mašina, jer Elektromagnetsko polje se dosta promenio, koji će napraviti koordinatom aparat proizvodi nasumična slučajni greške. Zato nema nikakve transformatora El. iskra alatnih mašina, frekvencije otpora, luk za zavarivanje, ivica varilac, kao što je jak El. polja, magnetnog polja i ostala oprema blizu koordinatom mernih mašina soba.

5. vibracije

Ako postoji neki izvor vibracija, to možete učiniti CMM greške, i ako je izvor vibracija različitih, greška razlikuje se. Stoga, zahteva da postoji mašina nema vibracija, udara mašina i druge opreme za jak izvor.

6. svetlo

Svetlo je takođe pitanje temperatura ambijenta, koji lako ignorisan od strane ljudi, posebno bez toplote očuvanje mere, Podešavanje operativnog sistema windows, merenje sobu izgradio na uglu dva susedna zida. Pod suncem, to će učiniti temperatura različitih u kompjuterskoj sobi, što će rezultirati greške na meru. Svetlo u sobi donand #39; t biti preblizu jedan deo koordinatom aparat.


Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail adresa:overseas@cmm-nano.com

Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.