Dom > Rešenja > Sadržaj

Merenje greške od CMM (I)

Source:

U ovom trenutku,Koordinirajte merenje machine(CMM)je široko koristi u industriji, to je neka vrsta Numerical merna oprema sa visokom preciznošću, visoke efikasnosti, to je garancija kvaliteta alat za mašinsku obradu, kalup proizvodnje, automobilske proizvodnje, vazduhoplovstva i drugim industrijama. Zato je važno da koristite CMM u proizvodnji.

1. mehaničke greške

CMM samom postoji greške zbog delova mašinska obrada, kalibrirajući i drugih faktora. Obično prema geometrijske parametre greške u svim stepenima, podelite grešaka u tri pozicije, 6 normalnost, 9 ugao greške i 3 pravougaoni. Totalno 21 stavke parametar greške.

2. merna metoda greške

CMM se koristi za mjerenje veličine greške delove i komponente, obliku i poziciji greške merenja, posebno ima visoku preciznost, visoka efikasnost i veliki merni opseg u obrazac greška merenja. I postoje mnoge vrste metoda za merenje obrasca andamp; pozicija grešaka, GB1958-80andlt; Oblik i položaj tolerancije test regulationsandgt; naveli da postoje pet greške otkrivanja principa: u poređenju sa principima idealan elementa; princip merenje koordinate; princip merenje karakteristični parametri iz pekare. I ovaj članak navodi više od 100 vrsta merna metoda. Ako ne treba da koristimo pravu otkrivanja princip kada merenje obrasca andamp; pozicija grešaka, to će izazvati merenje greške. Zbog toga, ljudi koji se bave Telecommunication u CMM morate da budete upoznati sa mjernom metodom, posebno metod za otkrivanje formandamp; greške u poziciji.

3. ljudski faktor

Uobičajeni razlog ljudski greške: poena zapis je uzeta pod određenim uslovima opterećenja. Ljudski je došlo je do greške kada ručno skupljanje poena, merenje brzine svake osobe je različit, koje dovode do ljudski faktor. Uzrok ljudski faktor je da je teško prikupiti poene u tom pravcu kada merenje elemenata. Ili kako često kažemo da poenta stvarne merenja i teorija o kosinus greška merna trenutku.


Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail adresa:overseas@cmm-nano.com

Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.