Dom > Rešenja > Sadržaj

Razvijanje sklonosti Instrument i metar industrije

Source:

U ovom trenutku, industriji instrument i metar je brz razvoj u Kini. Sa proširenje i inovacija izgradnje infrastrukture, inženjering mašine postaje tokove opreme prerađivačke industrije u velikim razmerama pod guranje do novih urbanizaciju, na zahtev građevinskoj industriji mehanički instrument ce kukati. Međutim, zajedno sa povecanjem građevinske mašine proizvode i povećanje težine izgradnje projekta, inženjering mašineriju tržišnu konkurentnost pooštrena u budućnosti. Stoga, pod snažnom tržišnom izazovima, gradjevinske mašine koji mogu zadovoljiti trenutni uslovi za izgradnju i efikasan može biti priznata za tržište.

1 zaštita životne sredine

Nedavno, ekološki problem je bio sve ozbiljniji. Istovremeno, zagađenje građevinskoj industriji oprema mašine je veća u Kini. Ali Kina je worldand #39; s najveće gradilište, stoga, inženjering mašine je postao veliki teret. Danas, na nacionalne implementacije zaštite životne sredine da se ojačaju, postoji ogromna potražnja mehanizacije inženjering zaštite životne sredine.

2. inteligencija

U građevinarstvu mašineriju, upotreba inteligentnog proizvodnje nije tehnologija može samo osigurati stabilnost kvaliteta proizvoda, poboljšajte produktivnost rada, poboljšanje uslova rada i intenzitet rada radnika, takođe može da ubrza modernizaciju enterprise transformacije, otarasi je homogenosti konkurencije proizvoda, poboljšanje proizvoda brend vrednost. Na putu do inteligentnih proizvoda, inženjering mašineriju u lice okrutnosti situacije na poslu u Patmuj od domaćih tržišta konkurenciju i opstaju u izazov novih tehnologija, koja mora da ima najbolji kvalitet najniži trošak, najbolja usluga za postizanje cilja od inteligentna. Zbog toga, na putu inteligentna građevinskih mašina, mora da postoji proces neprekidne istraživanja i inovacije, i inženjering mašineriju i inteligentna trend je ocigledno.


Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail adresa:overseas@cmm-nano.com

Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.