Dom > Rešenja > Sadržaj

Razvoj merenja u budućnosti

Source:

Merenje je drevna i razvoju poslovnih, je razvijeno kao i na socijalni razvoj tehnologije proizvodnje i nauka. U isto vreme pokazuje i nivo modernizacije zemlje merenje rada. Merenje rada je način da poboljšaju ekonomsku korist od industrijskih preduzeća, i takođe je garancija za unapređivanje proizvodnje i kvaliteta proizvoda.

U ekonomskim aktivnostima, više od 80% industrijske proizvodnje može biti shvatila tek posle mernu jedinicu, merenje aktivnosti u industrijalizovanim zemljama doprinosi 4% ~ 6% da je Bruto nacionalni proizvod (BNP), merenje je "Oko" industrijske proizvodnje. U poslednjih 25 godina, sa pojavom laserski 3D skener i optičke tehnologije, merenje tehnologija preuzeta brz razvoj. Kao rezultat toga, ovo polje će shvatiti daljeg razvoja novih funkcija u budućnosti, što će poboljšati kapacitet, kontrolu kvaliteta i testiranja. Novi razvoj napori će takođe dovesti do promena od procesa proizvodnje.

Metrologija testiranja posao će obići iz laboratorija za proizvodnju radionice. Ključ od ovaj taster shift je Prenosivost, jednostavnost i fleksibilnost opreme. Pored toga, mera biti sprovedene u slučaju bez ljudske intervencije, procesa proizvodnje moći će da se ispravi navodi rezultat automatskog merenja.

Zato što jeMerna opremaje veći blizu proizvodne radionice, mora da ima jednostavnosti i lakoće koristiti, što može učiniti proizvođač testira delove. Inspekcija i kontrola kvaliteta delove neće više biti paralelna procesa, to će postati sastavni deo procesa proizvodnje. Merenje će izvesti nekoliko puta u procesu proizvodnje, stoga postoje nekoliko mjerenja ranije rezervni delovi sastojati.

Sada, sve više operatora treba izvršiti kontrolu kvaliteta i testiranje direktno u radionici za proizvodnju. Merna oprema će biti više intuitivan i lako se koriste i razumiju. Nivo znanja operacija i potrebne professional će takođe odbiti.

U budućnosti, ljudske intervencije će biti zamenjeni automatsko mernog sistema. Jer u programiranje će verovatno biti na noćnu moru grupe kontrola kvaliteta odmah, bit će skloniji da usvoji fleksibilan i intuitivan softver i hardver integracije. Na kraju dana, to je samo priprosto, stoga, robot može odvojene zapise i nastavi programiranje putanje.

Konačno, inteligentna mera će biti potpuna suprotnost procesa proizvodnje. Zasnovan na automatizovanmerenje rešenje, procesa proizvodnje će shvatiti automatskog ispravljanja. U stvari, ovaj koncept je zajednička želja za mnoge futurists.


Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail adresa:overseas@cmm-nano.com

Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.