Dom > Rešenja > Sadržaj

Način za eliminisanje grešaka od CMM

Source:

Ovih dana, tri koordinata merenje machine(CMM) se koristi više široko, ali preciznost instrument softver ima duboke efekte na preciznosti nam merenja. CMM kao jedan od najčešćih softver za merenje, postoji mnogo problema u procesu veštačka operacija, koja vodi ka uticaj na merenje preciznost. U potrazi za efikasniji način da se smanji greška je postao dnevni imperativ za merenje industrije. Šta je najbolji način za eliminisanje grešaka od tri koordinate, ispod su neki savjeti:

 bridge CMM with video systemprecison and practical coordinate measuring machine

Pre svega, kada tražimo način da se smanji grešku od tri koordinirati merni instrument, najbolji način je da razmotri model ili konfiguracije proizvoda Jaguaru, u suprotnom možda zvuka auspuha. Ako koristimo ručnu tip, svaki operator u procesu koristeći neka ostane istu meru brzina poenta, tako da ga možete maksimalno smanjiti greške uzrokovane veštačka posluju.

Drugo, ako koristimo Automatska mašina za merenje, u doba svaku meru, automatsko merenje elemenata sa stalnom brzinom režimu, može znatno da smanji efekat merenje sila na rezultate merenja. Štaviše, kada birate merenje elemente, efektivna dužina bi trebalo dugo mogućstvu posebno osnovni element. Ovo mogu da garantujem efekat merenja.

Sve u svemu, kao i ulogu tri koordinata merni instrument značajnija u budućnosti, korisnici mogla suočiti sa mnogo faktora koji utiču na svoju preciznost, tako da smo bilo bi bolje da podnese metoda za smanjenje ovih grešaka da biste dobili preciznije rezultate merenja.


Molim vas obavestite me ako ima li pitanja ili savet

E-mail:overseas@cmm-nano.com

Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.